Tråkigt...

Skrivet 2013-11-24 Klockan 11:28:47

Hallåå, Vanknade för någon timme sen och insåg att jag glömde hänga upp mina kläder från tvättmasiknen så fick slänga in dom i torktumlarn och får sitta här hemma nu tills dom är klara... Ska ju till Elev idag så måste ha mina kläder..  Skulle också ha övningskört med mamma innan vi skulle in och träna men nu fick hon typ ryck och börja städa vinden och de lär ju ta några timmar... Men som sagt ska åka till halmstad och träna lite senare och sen vidare till Tvååker! 
 
 
 
 
 
 


Sjukt dålig natt humor 😂😂

Skrivet 2013-11-24 Klockan 01:23:00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Träd

Skrivet 2013-11-23 Klockan 19:51:29

 
Omg har skrattat åt detta i en vecka nu och går runt och säger träd hela tiden.. dör


Övningskört

Skrivet 2013-11-23 Klockan 17:42:46

hej hej! Vaknade halv tolv av att mamma kom in på mitt rum och sa ifall jag skulle övningsköra så få jag gå upp nu. En halv timma senare satt vi i bilen! Började kör på en grusplan, eftersom de va första gången i mammas bil med koppling.. Men som mamma sa "de gick förvånansvärt bra!", Men sen körde vi runt lite överallt i Hylte! 
Kom hem för några timmar sen, har bara ätit och kollat på Supernatural sen dess typ! Men nu ska jag tvätta och tvinga mamma åka till affären och köpa schampo! ✨
 
 
Supernatural 🌟
 
 
 
 
 


Godnatt 😘

Skrivet 2013-11-23 Klockan 01:06:21

 


Bloop Bloop jag är en fisk

Skrivet 2013-11-21 Klockan 15:25:49

Hallåååå har inte bloggat på länge nu, typ glömt bort men har inte hänt så mycket..
Idag i skolan hade vi bara en lektion som började kvart i ett och sen slutade vi runt tjugo över ett så nu ligger jag bara på rummet och kollar på film! Imon ska alla elever i ettans föräldrar komma, kommer bli kaos. Människor överallt.  Vi ska typ visa dom runt och sånt, visa upp ett arbete vi har gjort i några veckor och sen ska dom få träffa våra mentorer osv..  Och imon är det fredag och det betyder att jag ska hem! saknar mina bebisar!
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


feest hos elin asså

Skrivet 2013-11-11 Klockan 18:07:00

haha jag och annie har party hos mig, musik på högsta volym!!
mohahhaha
 
#smutigspegel  😘 ✨


Städa

Skrivet 2013-11-10 Klockan 12:01:32

Glömde blogga igår men hände inte så mycket ändå!
Ska städa mitt rum nu, de ser ut som... Sen ska jag åka och träna lite, och hoppas att jag kunde köra lite med mamma! 
 


Hemma

Skrivet 2013-11-08 Klockan 20:57:22

Äntligen hemma! saknat mina små vovvsingar ju! 
Pappa kom och hämtade mig efter skolan sen åkte han och lämnade mig i hylte, övningskörde lite också.
Sen har jag kollat på film och kelat med hundarna, mysigt! Imon kommer Bönas föräldrar på "kalas" sen efter de så ska jag och mamma övningsköra lite kanske, men hon krockade med en älg på vägen hem idag så det bros på hur bilen ser ut i ljuset..  Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy! 
 
 


Plönninge

Skrivet 2013-11-07 Klockan 17:34:00

Orkade inte blogga igår, va på plönninge med skolan hela dan och va helt slut när jag kom hem så duschade bara och sen satt jag och kolla på film hela dagen, mysigt! 
Men idag har vi jobbat med den där projektsaken sen hade vi rast i 3 timmar, jag och Annnie cyklade till elev och satt och kolla på film och åt lite. Sen hade vi matte i en timme.. lönt. Men sen skolan slutade har jag typ bara kollat på Supernatural och lyssnat på musik!
Imon ska jag hem, har saknat mina små vovvsinga. Pappa kommer direkt efter skolan och ska fråga om jag får köra lite också! men nu ska jag gå och äta något, heej dåå!  🐶😘
 
lite bilder från när munka invadera plönninge! 
 
 


Supernatural

Skrivet 2013-11-05 Klockan 16:03:59

Hej hej hemma från skolan nu!
Idag hade vi först biologi och de va lite tråkigt, liksom ibland blir bara läraren tyst och så är hon tyst i typ 20 minuter sen börjar hon prata igen? lite konstigt..
Sen hade vi engelska, kollade lite på filmen A cristmas carol och svarade på några frågor. Och på eftermiddagen hade vi handredskap och påbörja bygget på en bock som vi ska hålla på med i några veckor. Men ska typ sova nu e as trött..
 
 


Ben & Jerry's

Skrivet 2013-11-04 Klockan 20:59:51

Har varit i affären nu. Fick en Ben and jerrys av en kompis! haha bästa födelsedagspresenten ju!
Men sen efter de gick vi till nicole, gjorde popcorn och kollade på film och sen supernatural!  Skit bra serie började kolla nu på lovet och är redan på säsong 3, rekomenarar starkt! 
Men nu ska jag äta något, så Godnatt! 
 
 


Födelsedag

Skrivet 2013-11-04 Klockan 16:01:52

Har inte bloggat sen skolavslutningen så kände att de va dags nu.. 
Idag är de den 4 november och det betyder att jag fyller 16år! :D 
Övnigskörde från halmstad till tvååker imorse och det gick faktiskt förvånansvärt bra, fick bara lite panik och en halv hjärtattack när de kom en ambulans i 120 bakom mig.
Men men ska snart åka och handla med några på willys eller någonstans. Men bloggar senare när jag har    kommit tillbaka! 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se