Körkortsdax

Skrivet 2014-06-19 Klockan 17:56:00

 

Jaha åren går och jag börjar känna att de snart är dax för att ta körkort, jag har två år kvar innan jag ska ta de, men man kan ju börja plugga lite teori under tiden, brukar ju övningsköra med mamma och pappa ibland, och då kan det ju vara bra om man kan några regler oxså. ja att ta körtkort kostar en hel del pengar, och eftersom mina föräldrar tycker att man skall tjäna ihop sina egna pengar så e de ju tur att jag ska jobba hela sommaren och tjäna pengar. vill verkligen ha ett körkort, man blir såå fri och kan göra vad som helst, man slipper stå i en kall busskur och vänta på en överfull buss.

När det väl e dax så tror jag att jag ska skriva in mig på en trafikskola och ta en intensivkurs, då går det fort och jag tror att det blir billigare. har redan börjat fundera på vad jag ska ha för en bil, men ska nog övertala min pappa att köpa en ny bil så att jag får hans söta lila toyota.
Har kollat in Trafikskolan.net där jag fick ännu mer lust att ta körkort, men den trafikskolan ligger i stockholm så den blir det inte, men ändå en trevlig sida att titta in på.

Förstår inte hur man kan klara sig utan körkort, nu går de ju för mina föräldrar kör runt mig på mina shoppingrundor, men hur ska de gå sen när man flyttar hemifrån? nje ett körkort är ett måste...Tagga ✌️

Skrivet 2014-06-12 Klockan 17:31:09

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se